HTML

Zöld Budapest

Budapest, a mi városunk. Lehet szürke, szemetes, ocsmány, meg lehet szép, zöld, egészséges. Te mit teszel és melyikért?

Azt, hogy az MSZP Budapest mit tesz, ezen a blogon követheted.

Áttekintés a Zöld Budapest programról erre.

Linkblog

Mi az a Zöld Budapest?

2009.04.22. 22:48 minden_irányba

A Zöld Budapest az MSZP Budapesti Szervezete programja a főváros zöldebbé tételéért.

Budapest tisztasága, parkjaink, tereink, útjaink, játszótereink állapota nem egy pillanatnyi helyzet, hanem egy folyamatosan fenntartandó állapot. Amikor bárki eldob egy csokipapírt, egy cigicsikket, vagy amikor összefirkál egy buszt, akkor ezt a környezetet rongálja, mindannyiunk környezetébe avatkozik be, és mindannyiunknak pluszköltséget okoz, hiszen a takarítást valakinek el kell végeznie.

Budapest köztisztaságát közösen tartjuk fent mind közvetlenül, mind áttételesen, adóforintjainkon keresztül. Ha több a szemét, többe kerül az eltakarítása is. Addig, ameddig ez nem egyértelmű mindenki számára, addig van dolgunk azzal, hogy minél több fővárosinak egyértelmű legyen ez az egyszerű és világos összefüggés.

A Zöld Budapest projekt erről a szemléletformálásról szól. Ez nem egy egyszeri akció, nem egynapos "demonstráció", hanem egy állandó munka, folyamatos kampány, amivel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többen figyeljenek oda Budapest állapotára a legkisebb fűcsomótól az életvitelünkkel termelt szeméten át a közlekedési eszközeink megválasztásáig.

Ezen a blogon követhető, mikor mit csinálunk a Zöld Budapest keretében.

Rakd el az rss-t, ments el az oldalt és segíts nekünk minket!

1 komment

Címkék: mszp indulás

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr391094660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2009.12.04. 00:33:19

"Ez nem egy egyszeri akció(...), hanem egy állandó munka, folyamatos kampány"

Élt 2 hetet. Muhaha.
süti beállítások módosítása